Fragt kun 29,- ♥ Gratis fragt v. køb for 200,-  14 dages gratis returret

Flirty Birdy Dansk design af Maria Agergaard.

Alt er håndtrykt og designet i Danmark. T-shirts er produceret i økologisk bomuld. Til tøser og kvinder, som vil se godt ud og har omtanke for miljøet. Med stærke budskaber og masser af kærlighed.

Dit valg:
Model/varenr.: 628
0 anmeldelser
Den her skønne t-shirts fra danske Flirty Birty er jo fantastiske Basass t-shirt i flot cream. Brug den til et par jeans eller en nederdel du kan også lige smide en cowboyjakke over. Stoffet har lidt et vintage look, som gør den perfekt til trenden lige nu. Trykket er håndlavet serigrafitryk, ...mere
349,00 DKK
Model/varenr.: 564
0 anmeldelser
POWER MAMA t-shirt i flot pink. Brug den til et par jeans, eller med en cowboyjakke.Stoffet har lidt et vintage look, som gør den perfekt til trenden lige nu. Trykket er håndlavet serigrafitryk, trykt i Danmark. Små variationer kan derfor forekomme i trykket.
349,00 DKK
Model/varenr.: 563
0 anmeldelser
POWER MAMA t-shirt i grå. Passer til alt fra en nederdel, til et par jeans. Stoffet har lidt et vintage feeling, som passer godt til trenden lige nu. Trykket er håndlavet serigrafitryk, trykt i Danmark. Små variationer kan derfor forekomme i trykket.
349,00 DKK
Model/varenr.: 562
0 anmeldelser
"Can Do" til alle de kvinder som kan selv.T-shirten er i et vintage look, og passer super godt til den trend der er nu. Trykket er håndlavet serigrafitryk, trykt i Danmark. Små variationer kan derfor forekomme i trykket.
349,00 DKK
Model/varenr.: 528
0 anmeldelser

Fint lille lomme spejl, som du kan have med alle vejene.
Med Flirty Birdy tryk.

35,00 DKK