Fragt kun 29,- ♥ Gratis fragt v. køb for 200,-  14 dages gratis returret

Kit Company er et nyt dansk firma der har som mission at gøre DIY både nemt, sjovt og smukt. 
De laver DIY kit´s der indeholder grundige vejledninger og lige præcis den mængde materialer, du skal bruge -
altid nøje udvalgt og sammensat, så det er både smukke og moderne, brugbare produkter, du kan lave.

Med disse kit, bliver det det nemt at kaste sig ud i kreative projekter og skabe smukke og brugbare produkter helt fra bunden.

Med vægt på bæredygtighed og på, at de produkter, du producerer med disse kits er noget, du har lyst til at bruge og beholde i lang tid.
Samtidig sparer du ofte penge, når du vælger at producere dine egne sager frem for at købe dem i en butik.

Dit valg:
Model/varenr.: læbe-590
0 anmeldelser
Lav din helt egne rene og naturlige økologiske læbepomade.Super nemt og rigtig hyggeligt projekt for både store og små at lave sin egen læbepomade.   OBS. de er i rest men kommer i næste uge 
249,00 DKK
Model/varenr.: 585
0 anmeldelser
Med dette kit kan du lave super smarte stofnet og frugtposer med dit helt eget design.Det er sjovt at male og trykke på stof og du kan afprøve forskellige teknikker med dette kit: tryk med stencil og maling i fri hånd. På den måde kan du sætte dit eget præg på din frugtpose eller stofnet, så du alti ...mere
349,00 DKK
Model/varenr.: 584
0 anmeldelser
Med dette kit kan du lave de fineste accessories ud af krympeplast med nuttede motiver af Simone Thorup Eriksen. Du kan lave dine figurer til pins eller køleskabsmagneter med tilbehøret i dette kit.
249,00 DKK
Model/varenr.: kit-blomst-583
0 anmeldelser
Med dette kit kan du presse smukke blomster, skabe dit helt eget herbarium og bevare blomster og planter, du finder, mange år frem.De fine pressede blomster kan også bruges til at skabe smukke billeder der kan pynte på væggen, eller I kan dekorere æsker eller andre ting med dem.
349,00 DKK